Direct door naar content
Clinic frame-voetbal in Nieuw-Vennep afbeelding nieuwsbericht

Clinic frame-voetbal in Nieuw-Vennep

10 mei 2019

Op 4 juli organiseren Team Sportservice Haarlemmermeer en SV Dios een clinic frame-voetbal. Dit is een nieuwe vorm van passend voetbal voor kinderen en jongeren met een beperking die in het dagelijks leven met een rollator lopen of zich met krukken voortbewegen.

Voor sommige kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking of chronische aandoening is het helaas niet mogelijk om mee te doen met regulier voetbal. Frame-voetbal is bedoeld voor kinderen en jongeren die niet zonder hulpmiddelen kunnen rennen. Door gebruik te maken van een speciale rollator kunnen zij wel mee doen met deze vorm van voetbal.

Doe mee met de clinic in Nieuw-Vennep
Om aandacht te geven aan deze nieuwe vorm van voetbal organiseren Team Sportservice en SV Dios een clinic frame-voetbal. De training vindt plaats van 17.00 – 18.00 uur op het kunstgrasveld en wordt verzorgd door Ramon Storm. Deelnemers kunnen op deze dag gratis kennismaken met deze sport en proberen of het bij hen past. Er zijn eventueel speciale rollators te leen. Dus schrijf je snel in voor deze clinic.

Meer informatie en aanmelden
 Wil jij graag meedoen aan deze unieke clinic? Meld je dan aan via Wout Werker van Team Sportservice Haarlemmermeer. Hij is werkzaam als regioconsulent Aangepast Sporten en te bereiken via wwerker@teamsportservice.nl of 023 – 205 5500.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: