Direct door naar content
Uniek wandelen: schrijf je nu in! afbeelding nieuwsbericht

Uniek wandelen: schrijf je nu in!

12 juni 2019

De derde editie van Uniek Wandelen gaat van start op donderdag 18 juli 2019. Lekker wandelen in de buitenlucht, samen plezier maken en sociale contacten leggen, dat is het concept van Uniek Wandelen. Nieuw dit jaar is een 10 kilometer lange wandelroute!

Uniek Wandelen blijft in beweging en de populariteit blijkt wel uit de cijfers. Vorig jaar hebben er 350 deelnemers meegelopen, bestaande uit mensen met én zonder een (verstandelijke) beperking, ondernemers, scholieren en werkbegeleiders. Dit inclusieve karakter maakt de wandeling een ontmoeting om nooit te vergeten. Het is een combinatie van bewegen en feesten, en dat is voor iedereen!

Naast de gebruikelijke 5 kilometer lange wandelroute is er dit jaar ook een 10 kilometer lange wandelroute die beide starten op de Waalkade. Daarna volgt een mooie route via de Waalbruggen en wordt er in stijl gefinisht op de Waalkade, met uiteraard gladiolen en medailles. De 10 kilometer route is rolstoeltoegankelijk.

Wandel mee!
De wandeling start om 13.30 uur op de Waalkade (exacte locatie volgt nog). Geef je snel op voor dit bijzondere en sportieve evenement, indien nodig samen met een begeleider, maatje of familielid en loop gezellig mee.

Je kunt zelf kiezen voor de 5 of 10 kilometer wandelroute. Heb je vragen of wil je op de hoogte blijven van de Uniek Wandelen?
Mail naar info@vierdaagsefeesten.nl of bel 024-3233163. 

Foto: Jan Willem de Venster

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: