Direct door naar content
Badmintonclinic woensdag 26 juni bij Merem Hilversum afbeelding nieuwsbericht

Badmintonclinic woensdag 26 juni bij Merem Hilversum

24 juni 2019

Op woensdag 26 juni wordt er bij revalidatiecentrum Merem in Hilversum een gratis badmintonclinic aangeboden op initiatief van Merem en Team Sportservice 't Gooi. Onder het motto "Badminton is er voor iedereen, met en zonder rolstoel" worden mensen met een beperking geënthousiasmeerd om te gaan badmintonnen. De clinic start om 15:00 en is om 16:30 weer afgelopen. Tijdens de clinic wordt er voldoende ruimte geboden om pauze te nemen en wat water te drinken. Ook wordt er rekening gehouden met ieders inidividuele niveau. De badmintonclinic wordt gegeven door Carola Turan, o.a. eigenaar van stichting Move2Moves. Na afloop van de clinic kunnen de deelnemers ook terecht bij Team Sportservice voor individueel beweegadvies.

Voor meer informatie of aanmelden kun je terecht bij de bewegingstherapeuten van Merem. Ook bij regioconsulente aangepast sporten Alexandra Ochsendorf van Team Sportservice kun je terecht met vragen over de clinic of het aangepast sportaanbod in de regio het Gooi.

Het adres:
Sportzaal van Merem (gebouw H)
Soestdijkerstraatweg 129
1213 VX HILVERSUM

Contactgegevens:
Mirjam Lucas, bewegingstherapeut Merem: MLucas@merem

Jolien Kuiper, bewegingstherapeut Merem: JKuiper@merem.nl

Alexandra Ochsendorf , regioconsulente aangepast sporten ’t Gooi: aochsendorf@teamsportservice.nl  of  06-11421327

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: