Direct door naar content
Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra afbeelding nieuwsbericht

Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra

15 juli 2019

Doe de 4 Mijl anders! Dat is de slogan van de 4Mijl4You die op zaterdagavond 12 oktober 2019 plaats vindt. De Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra wordt georganiseerd op de avond voorafgaand aan de 4 Mijl van Groningen. Je legt exact hetzelfde parcours van 4 Mijl van Groningen af tussen Haren en Groningen, maar dan op alternatieve wijze. Het is bijvoorbeeld mogelijk in een rolstoel, op skeelers of met je hond, bedenk het zo gek en alles kan! Het starten in het donker in combinatie met de vele lichtjes en entertainment maken van de 4Mijl4You een sfeervol, gezellig en onvergetelijk evenement.

Naast dat je je individueel kunt inschrijven kun je ook als groep of als team deelnemen (minimaal 10 personen) waarbij alle startnummers in één pakket worden opgestuurd. De inschrijfkosten voor zowel individuele deelnemers als de team bedragen tot en met 24 september €11,-, waarna het tarief verhoogd wordt naar €14,-.

Om alvast in de sfeer te komen van het evenement hierbij de aftermovie van de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra 2018: https://www.4mijl4you.nl/info/editie-2018/aftermovie/. Via deze link kun je ook inschrijven en meer informatie vinden over de Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Ontdek het levensverhaal van Kimberly Alkemade

Radiomaker zonder stem is weer te horen

Dave Kengen: “Karate heeft mijn leven veranderd”

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×