Direct door naar content
Niks moet, alles mag bij speciale Mud Run afbeelding nieuwsbericht

Niks moet, alles mag bij speciale Mud Run

17 augustus 2019

Lekker ongegeneerd door de modder rennen, hindernissen overwinnen en natuurlijk de gezelligheid achteraf; Mud Runs zijn er zeker niet alleen voor mensen zonder beperking. Zorgboerderij De Koningshoeve uit Vriezenveen organiseerde vorige jaar al een variant voor mensen met een beperking en ook dit jaar staat er weer een speciale Mud Run op het programma. Op vrijdag 13 september kun je je helemaal uitleven op een mooi parcours vol obstakels en heel veel modder!

Sporten is goed voor lichaam en geest. Dat willen ze bij de Koningshoeve ook graag meegeven aan iedereen en daarom is in samenwerking met Fysio Twenterand besloten ook dit jaar weer een eigen Mud Run te organiseren. Vorig jaar was iedereen erg enthousiast over dit initiatief. Op de weilanden bij de locatie aan de Hammerweg trotseren mensen met een beperking samen met hun buddy het uitdagende hindernisparcours. “Hooibalen, pallets, onder een auto door kruipen en natuurlijk heel veel modder. Alle hindernissen worden door vrijwilligers gebouwd en met de ervaring van afgelopen jaar mooier gemaakt. Het parcours is absoluut niet gevaarlijk. Voor iedere deelnemer geldt: niks moet, alles mag.”

Kraampjes en muziek
Naast de run zelf zijn er deze dag ook kraampjes met eten en drinken te vinden op het terrein en er is muziek. De opbrengst gaat naar Stichting Kapande, die ondersteuning biedt aan kinderen en jonge moeders in Namibië. In totaal kunnen er tachtig mensen met een beperking samen met hun buddy meedoen aan de Mud Run en iedere deelnemer krijgt een T-shirt en een echte Koningsrun medaille. 

Aanmelden is mogelijk tot 1 september. Voor verdere informatie, of voor het aanmelden als vrijwilliger, kun je gaan naar de website: Koningsrun, mailen naar koningsrun@gmail.com of bellen met de Koningshoeve (0546-569241). 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Rolstoeltennistop komt dit jaar naar Oss voor WK

Lisa Bunschoten pakt tweede WK-goud!

Topspits Juan scoort zonder benen