Direct door naar content
Uniek Sporten Dag in Oirschot afbeelding nieuwsbericht

Uniek Sporten Dag in Oirschot

14 augustus 2019

Zondag 25 augustus organiseert Judoschool Richard in samenwerking met Oirschot in Beweging de ‘Uniek Sporten Dag’ in Oirschot voor mensen met of zonder een beperking. Net als vorig jaar zijn we te gast in Sportcentrum De Kemmer te Oirschot alwaar men weer een onvergetelijke dag kan beleven.

 

Het belooft een actieve dag te worden: Deze staat in het teken van ‘Oud Hollandse Spelletjes’, ‘Bewegen’ en niet te vergeten ‘Gezellig samen zijn’. Er zijn clinics waaraan men doorlopend kan deelnemen. Voor de echte helden onder ons is er een slangen expert aanwezig, die je alles over deze reptielen kan vertellen! De dag sluiten we gezamenlijk af met een Beachdisco waar natuurlijk de BBQ niet mag ontbreken. Toegang en deelname aan de clinics is gratis, een kleine bijdrage voor de BBQ en smullen maar. Het programma, in het kader van de campagne Uniek Sporten Zuid Brabant, vindt plaats van 13.00 – 15.00 uur met aansluitend de Beachdisco en BBQ. Tot slot hopen we op een grote opkomst zodat we er een terugkerend festijn van kunnen maken!!

 

Meer informatie of aanmelden via onze Sportcoach Oirschot, Corné Boot, telefonisch te bereiken via nummer 06 20441685 of per mail via c.boot@wijzer-oirschot.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: