Direct door naar content
Cormeta Amsterdam op zoek naar nieuwe vrijwilligers! afbeelding nieuwsbericht

Cormeta Amsterdam op zoek naar nieuwe vrijwilligers!

16 september 2019

Op zoek naar leuk en nuttig vrijwilligerswerk in Amsterdam? Word vrijwilliger bij Cormeta!

Cormeta Amsterdam is een sportvereniging voor en door blinden en slechtzienden, die in en rondom Amsterdam zwem-,wandel- en fietsactiviteiten organiseert. De vereniging is afhankelijk van hun vrijwilligers om de activiteiten draaiende te houden.

Onlangs heeft helaas één van de zwembegeleiders te kennen gegeven dat hij eind dit jaar met zijn vrijwilligerswerk voor Cormeta gaat stoppen. De vereniging houdt na zijn vertrek nog twee zwembegeleiders over. Om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen zijn er minimaal drie vrijwilligers nodig die toezicht kunnen houden vanaf de kant en in staat zijn om in geval van nood hulp te bieden in het water. Een zwemvrijwilliger die bevoegd is om zwemles te geven, sluit de vereniging uiteraard ook met vreugde in de armen. De locatie van de zwemactiviteit is zwembad de Meerkamp in Amstelveen.

Ben jij meer van het fietsen? Ook dan kan je je aansluiten als vrijwilliger! Om de deelnemers veilig te kunnen laten tandemrijden, zijn er nieuwe voorrijders nodig. De fietsgroep maakt elke eerste zondag van de maand (tussen april en november) een fietstocht van circa 50 km. Vertrekpunt is (doorgaans) het Amstelstation in Amsterdam Oost.

Lijkt het jou leuk om met deze doelgroep te werken en ben jij beschikbaar op zaterdagochtend tussen 8 en 9 uur? Of wil jij liever voorrijder worden bij de tandemgroep? Neem dan contact op met Cormeta Amsterdam via 020 – 6475241 of per mail via secretaris@cormeta.nl. Meer informatie over de vereniging is te vinden op de website.

 

 

 

 

Aanbevolen berichten

JongPIT: perspectief met chronische aandoening

Youtuber maakt vette offroad rolstoel

Probeer sporten met visuele beperking uit!

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×