Direct door naar content
Provinciedag FC Utrecht- Een dag als een échte prof! afbeelding nieuwsbericht

Provinciedag FC Utrecht- Een dag als een échte prof!

30 september 2019

Op 24 september was het zo ver. De provinciebezoeken van FC Utrecht, zo ook in de gemeente Vijfheerenlanden. Het thema: Een dag als een échte prof!

Christelijk Speciaal Basisonderwijs De Brug mocht met een opkomst van 29 kinderen langskomen bij voetbalvereniging Brederodes. Opgehaald met een bus kwamen de kinderen aan om opgevangen te worden door Urby Emanuelson, Sander van der Streek en Justin Lonwijk. Spelers van FC Utrecht. Vervolgens werd aan de kinderen uitgelegd wat vandaag de bedoeling was. De kinderen mochten zich gaan omkleden in echte FC Utrecht kleding om vervolgens onder gejuich, muziek en wapperende FC Utrecht vlaggen het veld te betreden. De dag draaide volledig om de kinderen en dit was prachtig om te zien. Het kwam gedurende de gehele wedstrijd met bakken uit de lucht vallen, echter bleven de kinderen super fanatiek en gemotiveerd doorvoetballen. Er waren mooie acties te zien en er hing een fijne sfeer op en rondom het veld. Na afloop van de wedstrijd werd de FC Utrecht cup uitgereikt aan het winnende team. Om de middag af te sluiten mochten de kleine profs nog op de foto en handtekeningen vragen aan de grote profs van FC Utrecht.

Al met al een zeer geslaagde middag!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: