Direct door naar content
Kom ook een kijkje nemen bij het vitaliteitsevenement BRAVO zaterdag 2 november!  afbeelding nieuwsbericht

Kom ook een kijkje nemen bij het vitaliteitsevenement BRAVO zaterdag 2 november!

17 oktober 2019

Vitaliteitsevenement BRAVO!
Voelt u zich niet altijd fit en wilt u weten hoe u fitter en vitaler kunt worden of hoe u uw gezondheid positief kan beïnvloeden? Kom dan naar het vitaliteitsevenement BRAVO! op zaterdag 2 november bij Heliomare in Heemskerk De Velst 1. U maakt kennis met onderwerpen van BRAVO!: Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding, en Ontspanning

Veelzijdig leefstijl programma
Tussen 10.00 uur en 14.30 uur kunt u van alles laten testen, informatie inwinnen, workshops volgen: Tai Chi, etiketten lezen, powernap, Yoga, een slaapcoach bezoeken en nog veel meer. Olga Commandeur, bekend van Nederland in Beweging, verzorgt verschillende workshops. De leefstijlcoaches van Heliomare zijn aanwezig voor adviezen en informatie. Bezoekers kunnen zelf een gezonde fruit/groente shake bij elkaar fietsen. U kunt in een verzwaringspak ervaren hoe het voelt om veel overgewicht te hebben. Er is Informatie over hoe ga ik om met chronische pijn en hoe kan ik in mijn werk vitaal en fit zijn. Een campagneteam van VWS ‘Zorg van Nu’ is aanwezig. Zij vertellen over slimme oplossingen in de zorg.

Wilt u getest worden?
U kunt gratis een FITtest doen, waarna u een gericht leefstijl- en/of beweegadvies meekrijgt. U kunt uw bloeddruk laten meten, suikerwaardes laten bepalen en uw gehoor laten testen. Voor het testen is inschrijven vooraf noodzakelijk. Kortom er is veel zelf te ervaren, te zien en te beleven.

Deze dag wordt door Heliomare georganiseerd en gratis voor inwoners van Beverwijk, Wijk aan Zee en Heemskerk.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: