Direct door naar content
Cursus: Dans Inclusief  afbeelding nieuwsbericht

Cursus: Dans Inclusief

21 oktober 2019

Dans inclusief is voor iedereen: Voor iedereen die wilt bewegen op muziek. Voor iedereen die een creatieve uitlaatklep zoekt. Voor iedereen die plezier heeft in bewegen. Voor iedereen die denkt niet te kunnen dansen. Voor iedereen die super goed kan dansen. Voor iedereen met én zonder (lichamelijke) beperking.

In deze cursus staat plezier en creatieve expressie centraal. Tijdens de korte cursus dans inclusief maak je kennis met verschillende dansstijlen zoals moderne- en jazzdans. Het zijn beide expressieve dansstijlen, waarbij dansplezier voorop staat. Natuurlijke bewegingen zoals lopen, draaien, zwaaien en rollen staan centraal in moderne dans. Jazzdans staat juist bekend om zijn dynamische, energieke en ritmische bewegingen.

Er wordt rekening gehouden met ieders dansniveau, waardoor iedereen op gelijkwaardige manier evenveel kans krijgt voor het ontwikkelen van talent, creativiteit, dansplezier, lichaamsbewustzijn en danstechniek. Aanmelden als koppel is ook mogelijk (bijvoorbeeld ouder en kind, broer en zus of met vrienden). Deze cursus wordt afgesloten met een optreden in de theaterzaal van Trias.

Startdatum:         2 november 2019
Dag:                       Elke zaterdag
Leeftijd:                Iedereen
Tarief:                    €76,- per 8 lessen (incl. presentatie)
Korting:                 Op vertoon van een Ooievaarspas of familiekorting

Deze introductiecursus wordt in samenwerking met Stichting Dans+ georganiseerd. Het gebouw, de dansstudio en het theater zijn rolstoel toegankelijk. Meer informatie over dansdocent Isis Geurts? Bekijk hier een video: https://vimeo.com/363507454

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: