Direct door naar content
439.000 euro opgehaald voor gehandicaptensport! afbeelding nieuwsbericht

439.000 euro opgehaald voor gehandicaptensport!

30 oktober 2019

Afgelopen dinsdagavond werd in de Johan Cruijff ArenA voor de dertiende keer het Benefietdiner voor de Gehandicaptensport gehouden. Een belangrijk onderdeel van dit gala was de veiling, die maar liefst 439.000 euro voor sporters met een beperking opbracht. Met dat geld kan het Fonds Gehandicaptensport jou en anderen met een beperking dus helpen om te kunnen sporten! 

Het centrale thema van het Benefietdiner voor de Gehandicaptensport was dit jaar ‘VictorioUS’. Als je een beperking hebt denk je misschien dat sport niet voor jou is weggelegd, maar als je eenmaal de weg naar sport hebt gevonden dan kan sport steeds weer een euforisch moment zijn. Als je dat door hebt, ben je echte winnaar! Dat gevoel werd tijdens het diner gevierd, want niet alleen het bewegen maar het daadwerkelijk meedoen en erbij horen is het ultieme gevoel van VictorioUS! 

Gesigneerd shirt van Virgil van Dijk
Tijdens de veiling konden de 500 aanwezigen in de zaal bieden op allerlei items. Zo kon geboden worden op een bezoek aan een wedstrijd van Liverpool inclusief gesigneerd shirt van Virgil van Dijk of op een concert van Martin Garrix. Misschien wel het mooiste item was de zes passe partouts voor de Grand Prix van Zandvoort met verblijf in een vakantiewoning volgend jaar. Op al die mooie items werd fanatiek geboden, wat een prachtig totaalbedrag van 439.000 voor gehandicaptensport opleverde. 

Prachtig restulaat
Ik heb genoten van een mooie avond in de Johan Cruijff ArenA”, aldus Nike Boor, directeur Fonds Gehandicaptensport. “Ik wil graag alle vrijwilligers, ambassadeurs en suppliers bedanken voor het mogelijk maken van het Benefietdiner. Samen met de 500 gasten hebben we een prachtig resultaat neergezet.”

Foto: Rob Sebel

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: