Direct door naar content
Met een lichamelijke beperking samen sporten in spelvorm  afbeelding nieuwsbericht

Met een lichamelijke beperking samen sporten in spelvorm

22 november 2019

Met een lichamelijke beperking tóch samen sporten in spelvorm!
Heb je een lichamelijke beperking of zit je in een rolstoel waardoor sporten niet vanzelfspekend is? Wil je graag overdag sporten in spelvorm en sociale contacten op doen? Ben je tussen de 25 – 65 jaar? Dan is dit nieuwe initiatief echt iets voor jou! Kom samen sporten in spelvorm. Doe o.a. mee aan Dynamic Tennis, een simpelere en mildere manier van tennissen. Of neem deel aan de andere spelvormen waarin iedereen op eigen niveau beweegt en het toch tegen elkaar kan opnemen. Uitgangspunt: het moet voor iedereen leuk blijven, dus je sport zolang het goed voelt!

Iets voor jou?
Wanneer: Vanaf 24 januari, elke vrijdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur
Waar: Sporthal De Mortel bij wijkcentrum de Mortel
Savoiepad 14 in Eindhoven 9 (Achtse Barrier)
Kosten: Tijdens de proefperiode van een maand is deelname gratis. Bij genoeg animo, zal er met een strippenkaart gewerkt worden

Kick-off vrijdag 24 januari!
Geïnteresseerd om deel te nemen of om vrijwilliger te worden? Meld je dan nu aan bij marjansports@gmail.com en kom ook naar de kennismakingsmiddag op 24 januari om 13.00 uur in De Mortel. Samen met jou willen we graag brainstormen over de aanpak van dit nieuwe initiatief. Doe mee!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: