Direct door naar content
Obstakels overwinnen tijdens Freerunnen afbeelding nieuwsbericht

Obstakels overwinnen tijdens Freerunnen

06 december 2019

Breda Actief sportcoaches Annelies en Emily geven les op het speciaal onderwijs. Tijdens het Special Heroes project laten ze leerlingen telkens kennismaken met verschillende sporten. Eerst tijdens de gymles en voor de fanatiekelingen ook na schooltijd bij de vereniging! Afgelopen maand stond in het teken van Freerunning!

Het ging er lekker actief aan toe tijdens de 3 freerunlessen op het Breda College. Obstakels werden niet meer als obstakels gezien, maar als middel om gave trucs te doen. 10 kinderen vonden de lessen zo leuk, dat ze meededen aan de 2 freerunlessen na schooltijd bij Cross Jumps Breda. Daar konden ze zich helemaal uitleven op de trampolines: zo hoog mogelijk springen, op je rug vallen, op en over blokken springen, over een parcours, salto’s maken en ga maar door! Niet alleen de tijd vloog, maar ook de kinderen op de trampolines!

Het enthousiasme van de deelnemers was duidelijk te zien en er zijn behoorlijk wat grenzen verlegd! Na afloop ontvingen ze allemaal een mooi Special Heroes diploma. En er kan zelfs een nieuwe lesgroep worden opgestart waarbij de leerlingen met elkaar kunnen blijven freerunnen!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: