Direct door naar content
Healthy Fest ook toegankelijk in rolstoel afbeelding nieuwsbericht

Healthy Fest ook toegankelijk in rolstoel

11 februari 2020

Wil jij met je vrienden of familie naar Healthy Fest Weekend om drie dagen op een actieve manier met je gezondheid bezig te zijn? Als je in een rolstoel zit is dit festival ook toegankelijk voor jou. En overnachten kan in een van de drie speciale drempelvrije huisjes! 

Healthy Fest Weekend is een festival wat helemaal in het teken van gezondheid staat. Het vijfde Healthy Fest Weekend wordt dit jaar van 12 tot 14 juni gehouden op Centerparcs De Eemhof. Tijdens dit festival kun je een weekend lang op een leuke actieve manier met gezondheid bezig zijn. Je stelt zelf je eigen programma samen om van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat in de weer te zijn met allerlei sportlessen, lekker eten en dansen op goede muziek. Alle ingrediënten van een festival zijn aanwezig. 

Workshops
Tijdens Healthy Fest kun je workshops volgen over de nieuwste fitness- en sporttrends, er zijn lezingen en masterclasses van topsporters en je kunt lekker shoppen op een veelzijdige markt met een breed aanbod aan (sport)mode, fitness attributen, healthy foods en meer. Elke dag wordt afgesloten met een feestje waar je met een biertje of wijntje kunt dansen tot de zon onder gaat! 

Rolstoeltoegankelijk 
Aan dit festival kun je ook meedoen als je in een rolstoel zit. Dat wordt extra leuk als je kan overnachten in een rolstoeltoegankelijk huisje op het park. De festivalorganisatie heeft drie vierpersoonscottages beschikbaar waar je zo met je rolstoel in rolt. Hier zie je hoe dat huisje eruit ziet:

cottages

Korting
Via Uniek Sporten kun je gebruik maken van het Early Bird-tarief op deze rolstoeltoegankelijke huisjes. Per cottage betaal je met korting 1.016 euro op basis van een volle bezetting van vier personen. Daar komen nog toeristenbelasting (8,94 euro pp) en een eenmalige servicefee van 29 euro bij. Interesse in dit mooie aanbod? Stuur dan een mail naar info@healthyfestweekend.nlonder vermelding van de actie ‘Uniek Sporten’. 

Kijk hier een korte teaser video voor dit jaar:

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: