Direct door naar content
VSO Kristallis Aventurijn uit Nijmegen genomineerd bij verkiezing Sportiefste VSO-School van Nederland afbeelding nieuwsbericht

VSO Kristallis Aventurijn uit Nijmegen genomineerd bij verkiezing Sportiefste VSO-School van Nederland

12 februari 2020

De KVLO (Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding), NOC*NSF en Special Heroes organiseren Sportiefste V(S)O verkiezing voor de achtste keer. Op 15 april 2020 maken zij kans om de ‘Sportiefste VO/VSO-school van Nederland 2020 te worden.  

De genomineerde scholen zijn inmiddels bekend. VSO Kristallis Aventurijn uit Nijmegen is één van de kanshebbers voor deze prijs.

De scholen die strijden om de titel zijn voorbeeldscholen voor andere scholen op het gebied van het maken van beweegbeleid. Zij leren hun leerlingen niet alleen goed bewegen, maar bieden ook de mogelijkheid kennis te maken met de sport- en bewegingscultuur rondom de school ter bevordering van een actieve en gezonde leefstijl en hebben dit in hun schoolbeleid vastgelegd.

Overigens is niet alleen het VSO uit Nijmegenvertegenwoordigd. In de categorie VO is Montessori College uit Nijmegen genomineerd.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: