Direct door naar content
TeamNL Powerchairhockey op weg naar die felbegeerde Europese titel! afbeelding nieuwsbericht

TeamNL Powerchairhockey op weg naar die felbegeerde Europese titel!

14 februari 2020

TeamNL brengt de meest getalenteerde spelers uit de Nederlandse competitie samen om te komen tot topprestaties. Het team bestaat uit spelers in de leeftijdcategorie tussen 15 en 35 jaar. Allen maken door hun lichamelijke beperking dagelijks gebruik van een elektrische rolstoel en hebben de ambitie de beste te zijn in hun sport.

In 2020 vindt het EK Powerchairhockey plaats in Finland. Het EK Powerchairhockey vindt iedere vier jaar plaats en is een strijd tussen de acht beste landen van Europa. Doordat deze sport geen status heeft, zijn zij zelf verantwoordelijk voor de financiën die nodig zijn om er te komen en überhaupt mee te kunnen doen. Help TeamNL naar die felbegeerde Europese titel! Bekijk de mogelijkheden om Team NL te steunen op hun website.

Benieuwd of deze sport wat voor jou is? In Arnhem kun je deze sport beoefenen bij A.M.H.C. Upward. Of zoek je eigen locatie of sport in de sport-zoek-functie.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: