Direct door naar content
Ervaringsdeskundigen van stichting Ons Tweede Thuis afbeelding nieuwsbericht

Ervaringsdeskundigen van stichting Ons Tweede Thuis

25 februari 2020

Ons Tweede Thuis is een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, autisme of niet-aangeboren hersenletsel. Een aantal van hun cliënten is opgeleid tot ervaringsdeskundigen. Mensen met een beperking weten zelf namelijk heel goed wat het betekent om met hun beperking te leven. Zij kunnen daar vaak ook over vertellen, zodat anderen daarvan kunnen leren. Ons Tweede Thuis zet deze ervaringsdeskundigen in op verschillende gebieden en in samenwerking met Team Sportservice willen we deze groep ook inzetten op sportief gebied.

Veel van deze ervaringsdeskundigen doen namelijk aan sport en willen hier over ook graag hun  ervaringen delen. Als je een beperking hebt, is het namelijk niet altijd vanzelfsprekend dat je makkelijk de aansluiting kunt vinden bij een sportaanbieder. Daarom delen de ervaringsdeskundigen graag hun verhaal. Zij zijn beschikbaar voor vragen of om advies of voorlichting te geven, zowel voor mensen die zelf een beperking hebben als voor trainers die graag eens in gesprek willen met een ervaringsdeskundige.

Graag stellen wij deze ervaringsdeskundigen aan je voor. Als je vragen hebt, dan kun je contact op nemen met Wout Werker van Team Sportservice Haarlemmermeer via wwerker@teamsportservice.nl of 023 – 205 5514. Hij brengt je dan graag in contact met de ervaringsdeskundigen.   

Maak kennis met Priscilla

Meer ervaringsdeskundigen volgen snel

Terug naar nieuwsoverzicht
Programma van:
Partners: