Direct door naar content
Vul met Sanne je Home-Workout bingo-kaart afbeelding nieuwsbericht

Vul met Sanne je Home-Workout bingo-kaart

14 april 2020

Bij Uniek Sporten Zuid-Brabant hebben ze iets leuks bedacht om je nu thuis in beweging te houden: een bingokaart. Hier vind je gemakkelijke opdrachten als ‘ga een frisse neus halen’ of ‘Ga schoonmaken of in de tuin werken’, maar ook serieuze workouts. Sportregisseur Sanne bij Eindhoven Sport laat in duidelijke video’s zien hoe je oefeningen als ‘roeien’ of de ‘cycle crunch’ kunt uitvoeren. 

Sanne wil je graag laten zien dat als je niet zo mobiel bent of in een rolstoel zit dat je thuis een aantal dingen kunt doen. Ze doet de oefeningen ook gewoon in haar eigen huiskamer. In deze video laat ze zien hoe je push-ups op vier verschillende manieren kunt doen. En haar nieuwsgierige kat komt ook even kijken: 

Voor de Squat, die natuurlijk ook op de bingokaart staat, heeft Sanne ook een leuke video gemaakt. Deze oefening is haar favoriet, omdat het zo’n lekker multifunctionele oefening is. De squat helpt je namelijk bij allerlei dagelijkse dingen zoals opstaan uit een stoel of uit een auto. In deze video legt ze duidelijk uit hoe je variaties op de squat kunt uitvoeren: 

Op de bingokaart staan niet alleen krachtoefeningen, maar ook rekoefeningen voor bijvoorbeeld de schouder. Sanne doet in deze video even voor hoe je dat het beste kunt doen: 

De bingokaart van Uniek Sporten Zuid-Brabant kun je hier vinden:


Succes met het invullen van je bingokaart! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: