Direct door naar content
Verbeter je balvaardigheid in huis! afbeelding nieuwsbericht

Verbeter je balvaardigheid in huis!

19 april 2020

Wat doe je als rolstoelhockey je sport is en je nu niet in de sporthal met je teamgenoten kunt trainen? Dan werk je toch gewoon thuis aan je balvaardigheid in je huiskamer! De Bredius Rollers uit Woerden laten zien hoe je dat kunt doen met een online training. 

“In eens horen wij bij een kwetsbare groep sporters. Daar merk je normaal gesproken weinig van als je ziet hoe wij met onze sport bezig zijn”, zegt sportleider Bert van de Boogaard in een filmpje op Facebook. Hij bedoelt daarmee natuurlijk dat het je bij rolstoelhockey wel tegen een stootje moet kunnen. Een botsing met een andere rolstoel is heel gewoon. Daarom hebben de rolstoelen ook extra versteviging. 

In de huiskamer
Omdat de sporthallen dichtzijn kun je niet trainen op het afweren van de tegenstander. Een vriendschappelijk partijtje zit er ook niet in. In de tussentijd kun je wel heel goed aan je balvaardigheid werken. Rolstolhockeyvereniging Bredius Rollers heeft daarom een online training gemaakt met allerlei mooie oefeningen. Dat gaat van simpel spelen tegen de muur tot mikken op bijvoorbeeld een bidon. Doe mee en laat je verrassen!

 

 

Posted by Bredius Rollers on Saturday, April 4, 2020

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: