Direct door naar content
's Heerenloo biedt online vrije tijdsaanbod aan met Buro VeeTee en de Vrolijke Noot afbeelding nieuwsbericht

's Heerenloo biedt online vrije tijdsaanbod aan met Buro VeeTee en de Vrolijke Noot

29 april 2020

's Heerenloo heeft sinds de start van de maatregelen het vrije tijdsaanbod opnieuw moeten bekijken. Eigenlijk hebben we in samenwerking met andere binnen 's Heeren Loo Groot Schuylenburg een nieuwe basis moeten maken voor corona bestendige vrijetijdsactiviteiten.

Nu willen ze 2 initiatieven onder de aandacht brengen en delen met ons!

Het gaat om het Buro Vee Tee you Tube kanaal en om een digitaal landelijk te beluisteren radioprogramma.

Het you tube kanaal is ook toegankelijk voor anderen en biedt binnen verschillende categorieën ook iets voor iedereen met een verstandelijke beperking, maar ook voor andere gezinsleden. Zo is er bijvoorbeeld 's Heeren Loo entertaint, met optredens van artiesten, 's Heeren Loo maakt met onder andere knutselen, 's Heeren Loo beweegt met beweegtips die je thuis kan doen. Dit om er maar een paar te noemen. Alle filmpjes zijn door Buro Vee Tee of op aanvraag gemaakt, dus direct bedoeld voor onze gezamenlijke doelgroep.

Kijk daarom naar ons YouTubekanaal: Buro VeeTee

Elke doordeweekse dag zullen hier 2 nieuwe filmpjes op te zien zijn. Op vrijdag zal ook de kerkdienst voor zondag al online gezet worden. Daarnaast elke maandag, woensdag en vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur
 

De Vrolijke Noot 2.0

met Jasper Koot! Van, voor en door ‘s Heeren Loo! Te beluisteren op www.vandaagradio.nl (zowel van pc als telefoon te beluisteren). Verzoeknummers tijdens de uitzending sturen naar 06-42125281 of buiten de uitzending mailen naar buroveetee@sheerenloo.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: