Direct door naar content
Only Friends Eindhoven: sporten en bewegen voor kinderen met een beperking afbeelding nieuwsbericht

Only Friends Eindhoven: sporten en bewegen voor kinderen met een beperking

08 mei 2020

Only Friends Eindhoven is een sportclub voor kinderen en jongeren met een beperking. Kinderen met een geestelijke of fysieke beperking kunnen bij Only Friends Eindhoven lekker sporten en spelen, zichzelf zijn en vriendschappen sluiten en onderhouden. Onder het motto ‘Je bent goed zoals je bent’ geldt er bij Only Friends Eindhoven geen prestatiedrang: het belangrijkste is dat kinderen lekker bezig zijn en zich vrij kunnen en durven te bewegen in een veilige omgeving.

Op het complex van de International School Eindhoven beschikt Only Friends Eindhoven over een prachtige sporthal, een danszaal en buitenvelden waar een grote diversiteit aan sporten kan worden aangeboden. Omdat Only Friends Eindhoven pas sinds november 2019 bestaat, is er nog geen sprake van een vast omkaderd sportaanbod. Iedere week kunnen kinderen verschillende sporten proberen, waarbij voetbal en klimmen in de klimwand tot nu toe erg populair blijken.

Nu de Coronamaatregelen met betrekking tot sporten voor kinderen zijn versoepeld en het zomerseizoen aanbreekt, is het weer mogelijk om lekker buiten aan de slag te gaan. De klimwand is nog even geen optie, maar er zijn alternatieven genoeg!

Wanneer?
Only Friends is op zaterdagen van 10.00 - 12.00 uur altijd aanwezig op het complex van de International School Eindhoven. Je kunt binnen via de leverancierspoort aan de Anthony Fokkerweg (dus niet via de voorkant aan de Oirschotsedijk).

Kosten
Voor slechts € 10,00 per maand is een kind lid van Only Friends Eindhoven. Weet je niet zeker of lid worden bij je past? Dan kom je toch gewoon een paar keer gezellig sfeer proeven en meedoen? Het verplicht je tot niets, maar geeft hopelijk wel een goed beeld van datgene wat Only Friends Eindhoven te bieden heeft.

Aanmelden
Bij Only Friends Eindhoven vinden ze het handig om te weten wie ze kunnen verwachten, dus als je een keer wil meedoen, dan is het fijn als je je aanwezigheid vooraf aanmeldt via info@onlyfriendseindhoven.nl.

Tip!
Only Friends Eindhoven geeft nu tijdelijk leuke vliegers weg aan geïnteresseerden! Als je dan tóch gaat kijken, kun je er meteen een meenemen, thuis inkleuren en de vlieger vervolgens lekker buiten oplaten.

Meer informatie: https://onlyfriendseindhoven.nl/

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: