Direct door naar content
De Invictus Games deze week bij jou thuis afbeelding nieuwsbericht

De Invictus Games deze week bij jou thuis

11 mei 2020

Deze week zou het groot feest zijn in Den Haag met de Invictus Games 2020. Dat grote sportevenement voor gewonde of zieke militairen kan door het coronavirus helaas niet doorgaan. Prins Harry, de ambassadeur van de Invictus Games, kwam daarom met een speciale boodschap voor iedereen die zich zo op dit evenement had verheugd. 

Afgelopen zaterdag zou de openingsceremonie zijn van de Invictus Games 2020. Prins Harry zou daar uiteraard ook bij aanwezig zijn. In een videoboodschap staat hij stil bij het coronavirus, wat ieders leven op zijn kop heeft gezet. “Het team van de Invictus Games heeft ontzettend zijn best gedaan om de spelen aan te passen aan de situatie en ze zijn ook druk met het plannen van het evenement in 2021.” De nieuwe datum wordt volgens hem binnenkort bekendgemaakt. 

Virtuele activiteiten

“Hoewel we niet samen kunnen zijn, ben ik erg blij dat er voor deze week tal van virtuele  activiteiten staan gepland voor deze week. Ik moedig jullie allemaal aan mee te doen als dat lukt”, zegt hij over de geplande activiteiten. “We brengen Den Haag zo naar jullie toe deze week.”

Bekijk de videoboodschap van Prins Harry hier:

 
Let’s celebrate #IG2020!

💛🖤 | Marking what would have been the Opening Ceremony for #IG2020, Patron of The Invictus Games Foundation The Duke of Sussex shares his best wishes to supporters and competitors, and outlines plans this week to bring The Hague home to you.

Posted by Invictus Games The Hague 2020 on Saturday, May 9, 2020

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: