Direct door naar content
Samen op weg naar een lokaal sport- en beweegakkoord in de gemeente Berg en Dal afbeelding nieuwsbericht

Samen op weg naar een lokaal sport- en beweegakkoord in de gemeente Berg en Dal

15 mei 2020

We leven nog steeds in een onzekere periode. Ondanks dat de Coronamaatregelen inmiddels wat versoepeld zijn, werken we vooral thuis, overleggen we digitaal en blijven we zoveel mogelijk rondom huis in beweging. Maar we zitten niet stil. Achter de schermen hebben wij doorgewerkt aan het sport- en beweegakkoord. Omdat we het, juist in deze bijzondere periode, belangrijk vinden om door te gaan. Zodat we positief en betrokken blijven. 

SPORT- EN BEWEEGAKKOORD GEMEENTE BERG EN DAL
De kracht van sport en bewegen kan veel betekenen voor u en de gemeente Berg en Dal. Bewegen is gezond, brengt samen, maakt weerbaar en daagt uit. Om nog meer inwoners van de gemeente Berg en Dal in beweging te brengen gaan we samen met sportaanbieders, ondernemers, onderwijs, gezondheidszorg, maatschappelijke partners en andere organisaties aan de slag met het vormen van een sport- en beweegakkoord. Hierin staan afspraken die lokale partijen met elkaar gemaakt hebben over de ambities die zij op het gebied van sport en bewegen willen bereiken. Daar hebben we u bij nodig. Het sport- en beweegakkoord maken we samen!
 
DIGITAAL SPORTAKKOORDENSPEL
Op de inspiratiebijeenkomst van 11 maart jl. zouden we met elkaar het Sportakkoordenspel spelen. Om zo onze dromen en ideeën op het gebied van sport en bewegen met elkaar te delen. Een inspiratiebijeenkomst zit er op korte termijn niet in maar dat wil niet zeggen dat we het Sportakkoordenspel niet kunnen spelen. We hebben het spel omgebouwd tot een online vragenlijst. Een vragenlijst over wat u belangrijk vindt op het gebied van sport en bewegen in de gemeente Berg en Dal. Met ruimte voor wat uw dromen, ambities of ideeën zijn voor een gezond sport- en beweegklimaat. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: