Direct door naar content
Rolstoeltennis bij Tennisvereniging de Ronde Vener nog toegankelijker afbeelding nieuwsbericht

Rolstoeltennis bij Tennisvereniging de Ronde Vener nog toegankelijker

16 juni 2020

Rolstoeltennis is binnen Tennisvereniging De Ronde Vener een vast onderdeel geworden binnen de club.

Sinds de start van het rolstoeltennis in 2018 zijn er al vele aanpassingen gedaan om de club toegankelijker te maken voor rolstoeltennissers. De toegang van het clubgebouw en alle banen zijn toegankelijk met een tennisrolstoel.
Aangezien het voor de rolstoeltennissers best lastig en zwaar was om naast hun reguliere rolstoel ook nog een tennisrolstoel in de auto mee te nemen, is er aan het bestuur club gevraagd of er een afgesloten en droge bergruimte kon komen.
Daarnaast is de ingang van de hoofdingang aangepast en verbreed dat iedereen met een rolstoel gemakkelijk de tennisvereniging op kan komen.
Sinds kort mag er gelukkig weer gespeeld worden en op 27 mei j.l. hebben de rolstoeltennissers de berging officieel in gebruik genomen en zijn heel erg blij dat de tennisrolstoelen nu op de club kunnen blijven. Waardoor zij nog gemakkelijk kunnen gaan tennissen bij de vereniging.

De rolstoeltennissers zijn enorm blij met deze aanpassingen waardoor het nog makkelijker wordt om hun hobby goed uit te kunnen oefenen.
Zij willen het bestuur, de baancommissie en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt enorm  bedanken.

Tennisvereniging de Ronde Vener heeft nog plaats voor beginnende of gevorderdere rolstoeltennissers. Dus wil je een keer komen spelen op ons park en deze sport uitproberen dan ben je van harte welkom. Een tennisrolstoel is beschikbaar voor een proefles.

Heb je een fysieke beperking en denk je dat rolstoeltennis iets voor jou is? Bel of mail ons en meld je aan bij Miranda Kooijman op via de mail: rolstoeltennisderondevenen@gmail.com. Of bel 0297-274457.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: