Direct door naar content
Doe mee met de SV Orion Meidenzomer afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met de SV Orion Meidenzomer

17 juni 2020

'GIrls just want to have fun'.... dat beloven SV Orion en FlowSmederij met de SV Orion Meidenzomer: sporten, kletsen, lachen, fit en fijn voelen. Belangrijk voor meiden. Juist in deze rare periode is dit elkaar ontmoeten niet vanzelfsprekend. Samen gaan ze hun best doen om in deze unieke zomer meiden in en rondom Nijmegen via voetbal hun veerkracht, verbinding en vitaliteit te versterken. 

Wil je andere meiden ontmoeten? Wil je met je vriendinnen samen bezig zijn tijdens de zomervakantie? Heeft jouw voetbalclub een zomerstop? Wil je kennis maken met voetbal? Dan is de SV Orion Meidenzomer iets voor jou! 

De SV Orion Meidenzomer bestaat uit Meidenweken en Meidentrainingen waarbij plezier, elkaar onmoeten en sportiviteit centraal staan.
In de Meidenweek ga je een hele week lang met dezelfde groep een ochtend of middag sporten en aan teambuidling doen. De Meidentraining is een uurtje lekker sporten.

De Meidenzomer is er voor drie groepen:

  • Meiden onder de 17 (geboren in 2004, 2005, 2006 of 2007)
  • Meiden onder de 13 (geboren in 2008, 2009 of 2010)
  • Meiden Plus (voor meiden die extra aandacht, begeleiding of aangepaste spelvormen wensen).

Je kunt je hier inschrijven.

Meer info vind je bij SV Orion of de FlowSmederij.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: