Direct door naar content
Jouw mening wordt gevraagd in een onderzoek! afbeelding nieuwsbericht

Jouw mening wordt gevraagd in een onderzoek!

18 juni 2020

Heb je een beperking of een langdurige ziekte/aandoening? Dan wordt nu jouw mening gevraagd over sport en bewegen. Het Mulier Instituut wil namelijk met een vragenlijst onderzoeken waarom mensen met een beperking wel of niet sporten om je zo ook beter te helpen. Dit is dus jouw kans om te vertellen wat je van sport en bewegen vindt! Ook als je niet sport kun je meedoen aan dit onderzoek. 

Het Mulier Instituut is benieuwd naar jouw mening over bewegen en sport! De vragen waar je aan kan denken zijn: beweeg of sport je, en als je niet beweegt of sport, waarom niet? Vind je dat je genoeg mogelijkheden hebt om te bewegen en sporten? Voel je je welkom bij een club of juist niet en wat vind je leuk of niet leuk aan sport? Wat versta jij onder ‘inclusief sporten’? En welke ideeën heb jij om gelijkwaardige deelname aan sport en bewegen te bevorderen? 

Laat je stem horen!
Met de ingevulde vragenlijst willen de onderzoekers een compleet beeld krijgen van jouw ideeën, behoeften of belemmeringen bij sport en bewegen. De resultaten worden in het najaar bekendgemaakt en kunnen uiteindelijk ook worden gebruikt door overheden of andere organisaties om drempels weg te nemen. Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, des te beter de onderzoekers een beeld krijgen van bewegen en sport voor en door mensen met een beperking en langdurige ziekte/aandoening. Jij hebt dus een stem in een mogelijke verandering die jou en anderen met een beperking kan helpen!

De vragenlijst is anoniem en het invullen neemt ongeveer 20 minuten tijd in beslag. Wil jij je mening delen? Dat kan via deze vragenlijst

Heb je zelf geen beperking of een langdurige ziekte/aandoening, maar heeft iemand in je naaste omgeving dat wel? Dan kan je de vragenlijst naar deze persoon sturen, samen invullen of namens die persoon invullen als die persoon het zelf niet kan.

Meer info kun je hier vinden. 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: