Direct door naar content
Uniek Sporten Familiedag! afbeelding nieuwsbericht

Uniek Sporten Familiedag!

17 augustus 2020

We gaan iets leuks doen!

 

Welkom op de Uniek Sporten Familiedag!

Op zaterdag 26 september organiseren More2Win, Eindhoven Sport en Uniek Sporten Brabant de Uniek Sporten Familiedag. Deze dag is onderdeel van de NOC*NSF Nationale Sportweek, waar Eindhoven één van de host city’s is. Het doel van de Nationale Sportweek is zo veel mogelijk mensen in Nederland duurzaam aan het sporten en sportief bewegen te krijgen op een manier die bij hem of haar past.

 

Samen bewegen tijdens de Nationale Sportweek

Wethouder Sport Stijn Steenbakkers: “Wat een veerkracht heeft Eindhoven laten zien tijdens de afgelopen maanden. En natuurlijk zijn we hartstikke blij dat we juist dit jaar host city mogen zijn. De Sportweek is iets dat we samen met alle sportaanbieders en de inwoners willen doen. Ik ben trots op iedereen die daar zijn of haar steentje aan gaat bijdragen. Want wat is er veel te doen in Eindhoven als je kijkt naar de mogelijkheden die er zijn om te sporten en te bewegen. Er is voor elk wat wils! Samen met NOC*NSF bieden we sport- en beweegaanbieders in Eindhoven een mooi platform om hun aanbod in de schijnwerpers te zetten. Doen jullie ook mee?”

 

Beweeg- en informatiemarkt Uniek Sporten

Tijdens de Uniek Sporten Familiedag staat het uitproberen en deelnemen aan verschillende sport- en beweegvormen centraal. Er worden clinics gegeven door verschillende sportaanbieders uit de Eindhoven: van atletiek tot voetbal. Een mooi en gevarieerd sportprogramma voor kinderen, jongeren én volwassenen met een beperking. Daarnaast zijn hun gezinnen meer dan welkom om ook mee te doen of de informatiemarkt te bezoeken om meer te weten te komen over Uniek Sporten en het sportaanbod in Eindhoven.

De locatie van de Uniek Sporten Familiedag is op het sportcomplex van International School Eindhoven. Dit is tevens de thuisbasis van o.a. Only Friends Eindhoven. Only Friends Eindhoven is een sportvereniging voor kinderen en jongeren met een beperking. Of je nu autisme hebt, 22Q11, een fysieke beperking of visueel beperkt bent: iedereen is welkom bij Only Friends Eindhoven en de Uniek Sporten Familiedag.

Vanzelfsprekend houden de organiserende partijen rekening met de RIVM richtlijnen die op dat moment gelden met betrekking tot het coronavirus. We zorgen dat iedereen veilig en verantwoord een plezierige dag tegemoet gaat!

 

Wil jij ook de Uniek Sporten familiedag bezoeken? Meld je dan nu aan via www.eindhovensport.nl/nsw!

Indien er vragen zijn over de Familiedag kunt u contact opnemen met Rik Jansen van More 2 Win Rik@more2win.com.

Als je een vraag hebt over Uniek Sporten dan kunt u terecht bij Sanne van Mierlo via s.van.mierlo@eindhovensport.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: