Direct door naar content
Nieuwsbericht Vlaardingse Sportweek afbeelding nieuwsbericht

Nieuwsbericht Vlaardingse Sportweek

14 september 2020

Van 18 t/m 27 september: Vlaardingse Sportweek

Sport doet iets met je!

‘Verbondenheid en vriendschap’, ‘Samen presteren en samen plezier hebben’, ‘Het geeft energie en het maakt me vrolijk’. Dit zijn zomaar wat uitspraken van leden van Vlaardingse sportverenigingen op de vraag wat sporten met hen doet. Sport en bewegen maakt je fitter maar sporten bij een vereniging doet nog meer: sporten bij een vereniging verbindt, verbroedert en zorgt voor sociale contacten en plezier!

In de Vlaardingse Sportweek, van 18 t/m 27 september, kunt u ontdekken dat er in onze stad een sportvereniging is voor iedereen. In de Vlaardingse Sportweek kunt u een kijkje nemen en meedoen bij een van de vele Vlaardingse sportverenigingen.

Op de website van Vlaardingen in Beweging (ViB) klik hier staat een greep uit het sportverenigingsaanbod in de sportweek. Hou ook de social media van ViB (@StichtingViB) in de gaten. Daar volgen mooie filmpjes over Vlaardingse sportverenigingen. Zo krijgt u alvast een kijkje in de keuken en wie weet zorgt het voor inspiratie om (nog meer) te gaan genieten van sport en bewegen.

Voor het aangepast sporten is er een filmpje opgenomen bij het zwemmen van Het Startblok en de voetbaltraining van VFC. Klik hier YouTube link voor het filmpje van Het Startblok en hier YouTube link voor het filmpje van VFC.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Paardrijden met een verstandelijke beperking? Bij speciale maneges raakt jouw kind vertrouwd met een paard

Zomer in eigen land: deze uitjes zijn heel toegankelijk!

Dit gebeurt er met je lichaam als je stopt met sporten

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×