Direct door naar content
Nieuwsbericht Vlaardingse Sportweek afbeelding nieuwsbericht

Nieuwsbericht Vlaardingse Sportweek

14 september 2020

Van 18 t/m 27 september: Vlaardingse Sportweek

Sport doet iets met je!

‘Verbondenheid en vriendschap’, ‘Samen presteren en samen plezier hebben’, ‘Het geeft energie en het maakt me vrolijk’. Dit zijn zomaar wat uitspraken van leden van Vlaardingse sportverenigingen op de vraag wat sporten met hen doet. Sport en bewegen maakt je fitter maar sporten bij een vereniging doet nog meer: sporten bij een vereniging verbindt, verbroedert en zorgt voor sociale contacten en plezier!

In de Vlaardingse Sportweek, van 18 t/m 27 september, kunt u ontdekken dat er in onze stad een sportvereniging is voor iedereen. In de Vlaardingse Sportweek kunt u een kijkje nemen en meedoen bij een van de vele Vlaardingse sportverenigingen.

Op de website van Vlaardingen in Beweging (ViB) staat een greep uit het sportverenigingsaanbod in de sportweek. Hou ook de social media van ViB (@StichtingViB) in de gaten. Daar volgen mooie filmpjes over Vlaardingse sportverenigingen. Zo krijgt u alvast een kijkje in de keuken en wie weet zorgt het voor inspiratie om (nog meer) te gaan genieten van sport en bewegen.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: