Direct door naar content
RIBW doet mee aan Socialrun 2020 afbeelding nieuwsbericht

RIBW doet mee aan Socialrun 2020

13 september 2020

De RIBW Nijmegen & Rivierenland gelooft in sociale inclusie voor mensen met een psychiatrische aandoening. Daarom doen zij dit jaar mee aan de Socialrun 2020. Een letterlijke en figuurlijke beweging die streeft naar een inclusieve samenleving.

Edwin ten Holte, bestuurder van RIBW Nijmegen & Rivierenland: "Ik ben trots op onze cliënten en medewerkers die samen een week in het teken zetten van sport, bewegen en vrijwilligerswerk om zo geld op te halen voor projecten die werken aan sociale inclusie. We gaan er samen een hele mooie Socialrun-week van maken."

Allerlei activiteiten

Het RIBW-team, bestaande uit cliënten en medewerkers, doet mee met allerlei activiteiten: van rennen tot bakken, van fietsen tot vrijwilligerswerk en van wandelen tot een veiling. Via sponsoring van deze activiteiten halen zij geld op. Dit geld gaat 1 op 1 naar projecten die sociale inclusie stimuleren en openheid rondom psychische aandoeningen bevorderen.

Sponsoren gezocht
De RIBW Nijmegen & Rivierenland zoekt nog sponsoren. Steun het team al vanaf € 5. Sponsor via https://www.socialrun.nl/teams/team-ribw-nijmegen-en-rivierenland/.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Versla Blue Monday met een flinke dosis humor

Yael speelt viool met goedkope armprothese

Zitvolleybal als nieuw doel na oorlog in Irak

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×