Direct door naar content
RIBW doet mee aan Socialrun 2020 afbeelding nieuwsbericht

RIBW doet mee aan Socialrun 2020

13 september 2020

De RIBW Nijmegen & Rivierenland gelooft in sociale inclusie voor mensen met een psychiatrische aandoening. Daarom doen zij dit jaar mee aan de Socialrun 2020. Een letterlijke en figuurlijke beweging die streeft naar een inclusieve samenleving.

Edwin ten Holte, bestuurder van RIBW Nijmegen & Rivierenland: "Ik ben trots op onze cliënten en medewerkers die samen een week in het teken zetten van sport, bewegen en vrijwilligerswerk om zo geld op te halen voor projecten die werken aan sociale inclusie. We gaan er samen een hele mooie Socialrun-week van maken."

Allerlei activiteiten

Het RIBW-team, bestaande uit cliënten en medewerkers, doet mee met allerlei activiteiten: van rennen tot bakken, van fietsen tot vrijwilligerswerk en van wandelen tot een veiling. Via sponsoring van deze activiteiten halen zij geld op. Dit geld gaat 1 op 1 naar projecten die sociale inclusie stimuleren en openheid rondom psychische aandoeningen bevorderen.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: