Direct door naar content
Verdiepingsbijeenkomst Sport- en Beweegakkoord gemeente Berg en Dal afbeelding nieuwsbericht

Verdiepingsbijeenkomst Sport- en Beweegakkoord gemeente Berg en Dal

15 september 2020

Met Uniek Sporten zijn we onderdeel van de kerngroep die de kar trekt voor de totstandkoming van het Sport- en Beweegakkoord in de gemeente Berg en Dal. Mede namens de kerngroep willen we iedereen die zich betrokken voelt uitnodigen voor de verdiepingsbijeenkomst:

Voor de zomer is het tussenrapport Sport- en Beweegakkoord gemeente Berg en Dal opgeleverd. De dromen, ideeën en ambities van 90 lokale organisaties vormden de basis voor dit tussenrapport. Graag nodigen we iedereen die zich betrokken voelt uit om deze ambities verder met ons uit te werken. Dit willen wij doen middels een tweetal verdiepingsbijeenkomsten. Uw veiligheid staat hierbij voorop. Tijdens de bijeenkomsten doen we er alles aan om u volgens de richtlijnen van het RIVM een veilige én inspirerende avond te bezorgen.

We hopen op een grote opkomst en kijken er naar uit om met elkaar in gesprek te gaan op weg naar een breed gedragen Sport- en Beweegakkoord in de gemeente Berg en Dal. Iedereen is van harte welkom, ook als u tot nu toe nog niet aan het akkoord heeft kunnen bijdragen.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: