Direct door naar content
Leerlingen van Mozarthof lekker in beweging! afbeelding nieuwsbericht

Leerlingen van Mozarthof lekker in beweging!

09 oktober 2020

Op maandag 21 september hebben de leerlingen van Mozarthof een mooie dag vol sport en plezier beleefd. Team Sportservice ’t Gooi heeft samen met de leerkrachten een corona-proof sportdag kunnen organiseren.

Diverse sporten
Tijdens de sportdag konden kinderen kennismaken met diverse sporten. Er werd enthousiast gevoetbald, gehockeyd, gebasketbald en nog veel meer! De clinics werden gegeven door verenigingen uit de regio. Trainers van NVC Naarden, Eem’78, G-hockey Laren, het Roberta Sumar Yogacentrum Laren en GAC Hilversum, bedankt!

Gezonde pauze
In de ochtendpauze stond er een gezond tussendoortje klaar voor de deelnemers. Naast het recent behaalde Gezonde School-certificaat Bewegen en Sport, is Mozarthof ook trotse bezitter van het certificaat Voeding. Tijdens de pauze ging Wethouder Sport, Floris Voorink, samen met de regisseurs van JOGG-Hilversum de klassen rond om fruit en DrinkWater bidons uit te delen.

Inspireren
De sportdag bij Mozarthof was een onderdeel van de Nationale Sportweek. Tijdens deze week worden door heel Nederland zoveel mogelijk mensen geïnspireerd om te sporten en bewegen. Deze sportdag in Hilversum is daar een mooi voorbeeld van.

Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Alexandra Ochsendorf

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Barbie gaat paralympisch zitskiën!

'Meer ruimte nodig voor aangepast fietsen'

De sportieve ambassadeur neemt je mee!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×