Direct door naar content
Een passende sport- of beweegvorm op locatie met de beweegbus afbeelding nieuwsbericht

Een passende sport- of beweegvorm op locatie met de beweegbus

30 november 2020

Op ons pad kwam dit mooie initiatief De Beweegbus. Dit is een passende sport- en beweegaanbod op locatie!

In onderstaande tekst kunt u meer informatie vinden:

Kom bewegen samen met de beweegbus

De Beweegbus is er voor iedereen met speciale behoeftes en biedt op locatie een laagdrempelig en op maat gemaakt sport- en beweegaanbod. Mensen met speciale behoeftes hebben vaak extra ondersteuning nodig bij sport- en beweegactiviteiten.

Wij werken met lesmappen die zijn samengesteld door beweegagogen en sportprofessionals. Hierdoor bieden we sportsessies aan waarbij er veel individuele aandacht en zorg is voor elk individu en zijn/haar problematiek. Op deze manier proberen we een prettige en veilige omgeving te creëren waarin deze mensen zichzelf verder kunnen ontwikkelen.

De deelnemers hebben vaak extra ondersteuning nodig bij het sportaanbod. Dit kan op motorisch maar ook op sociaal vlak zijn. We vinden het belangrijk dat er genoeg individuele aandacht is voor elke deelnemer en daarom hanteren wij een maximaal aantal van 10 deelnemers per sessie. Eén sessie duurt ongeveer 1 uur.

Er zijn meer dan 10 verschillende sport- en beweegvormen om te proberen!

Meer weten over ons sportaanbod? WWW.DEBEWEEGBUS.NL

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: