Direct door naar content
Voorstelrondje; buurtsportcoach Leonie Ebbes afbeelding nieuwsbericht

Voorstelrondje; buurtsportcoach Leonie Ebbes

16 september 2020

Elke woensdag stellen wij een buurtsportcoach uit de buurt aan jullie voor! Dit doen wij op alfabetische volgorde, dus na Amersfoort en Baarn, is nu gemeente Bunschoten aan de beurt en stellen wij Leonie Ebbes en haar team aan jullie voor!

In Bunschoten is een jong en enthousiast team er elke dag mee bezig dat iedereen op zijn eigen niveau kan bewegen, en hier ook plezier aan beleeft!

Zo worden er onder andere kwalitatief goede gymlessen gegeven, organiseren zij leuke sportdagen, krijgen kinderen die motorisch wat achterlopen extra aandacht en wordt er wekelijks met kwetsbare ouderen gewandeld tijdens WandelFit! Daarnaast ondersteunen zij kinderen, om een sport te kiezen die echt bij ze past. Want, als je een sport kiest die bij je past, zal je er langer plezier aan beleven!

Ook krijgen de kinderen uit Bunschoten, die naar het speciaal basisonderwijs gaan, de mogelijkheid om lekker te sporten bij het Sportclubje. Het Sportclubje is bedoeld als een kleinschalige sportactiviteit voor kwetsbare kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar die iets meer begeleiding nodig hebben dan een reguliere sportvereniging kan bieden.

Het doel van het Sportclubje is enerzijds een sociale activiteit bieden, waar kinderen leren sporten in een groepje met anderen en om leren gaan met succes en verlies. Anderzijds heeft het Sportclubje tot doel om, indien mogelijk en gewenst, toe te leiden naar reguliere sportverenigingen!

Voor vragen over het aanbod in Bunschoten, rondom sport en bewegen voor alle doelgroepen, kunt u contact opnemen met Leonie of Sjohn. Door een mail te sturen naar bunschoten@nbss.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: