Direct door naar content
Voorstelrondje; Jonathan Riezebosch afbeelding nieuwsbericht

Voorstelrondje; Jonathan Riezebosch

18 november 2020

Jullie hadden nog de buurtsportcoaches van Buurtsportcoach Woudenberg tegoed in ons voorstelrondje. Hier zijn ze! Darinda Ahoud en Jonathan Riezebosch zijn de buurtsportcoaches voor de Gemeente Woudenberg

Darinda is een fervent surfer en wielrenster en Jonathan is regelmatig in de bossen te vinden met zijn mountainbike of (zodra het weer mag) op de voetbalvelden.

Al vanaf 2012 zetten zij zich enthousiast in voor alle inwoners van de gemeente Woudenberg. De doelgroepen die worden benaderd en de projecten zijn divers: Van een wandelgroep voor mensen met Parkinson, volleybal/voetvolley beachtoernooi 18+, Rots en Water weerbaarheidstraining voor de basisschoolleeftijden, activiteiten organiseren voor Reinaerde, Iedereen is een held (sporten met een beperking), rookvrije sportparken en nog veel meer. We werken onder andere nauw samen met Jeugdpunt Woudenberg, Sociaal Domein, de kleine schans, sportscholen, basisscholen, non-profit organisaties en de sportverenigingen. Niet alleen sport wordt door de buurtsportcoaches bij de mensen onder de aandacht gebracht maar ook kunst en cultuur. In het Cultuurhuis Woudenberg middenin het dorp worden mensen gestimuleerd meer met hun handen te werken en hun creativiteit de vrije loop te laten. Zo proberen we voor ieder wat te creëren en het aanbod zo breed mogelijk te maken. Uiteraard zijn ook wij erg blij met de nauwe samenwerkingen met de regio en Uniek Sporten. Heb je vragen? Stuur ons gerust een berichtje!

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: