Direct door naar content
Meer vrijheid door rolstoeltraining afbeelding nieuwsbericht

Meer vrijheid door rolstoeltraining

28 januari 2021

Sinds enkele weken organiseert Uniek sporten een coronaproof rolstoeltraining voor iedereen in West-Brabant die in een rolstoel zit. De training is voor jong en oud en vind plaats bij de deelnemer thuis of in de buurt. Met succes! “Ik ga mezelf nog meer bekwamen in en met mijn rolstoel. Hierdoor krijg ik nog meer vrijheid!”, aldus een deelnemer van de rolstoeltraining.

Enthousiast
Ook trainer Toine Klerkx is enthousiast: “het is bijzonder en mooi om te doen. Het is fijn om te zien dat deelnemers zo snel vooruit gaan. Door de een op een begeleiding is er meer aandacht voor de individu en hun hulpvraag.” Ben jij nu benieuwd hoe zo’n training er dan uit ziet? Bekijk dan hier een korte en versnelde compilatie!

Goed voor iedereen
“Het is jammer dat de rolstoel trainingen in zijn oorspronkelijke vorm niet door konden gaan dit jaar en ik ben blij dat er nu rolstoeltrainingen op maat zijn. We weten uit ervaring dat de rolstoeltrainingen voor vrijwel iedereen iets oplevert, bijvoorbeeld op het gebied van behendigheid en zelfvertrouwen” aldus, sportconsulent inclusief bewegen Janine van Gurp.

Aanmelden
Ben jij geïnteresseerd in een rolstoeltraining aan huis? Schrijf je in door een mail te sturen naar westbrabant@unieksporten.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Janine van Gurp via janine.van.gurp@breda-actief.nl of bel naar 076 – 52 33 555.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: