Direct door naar content
Lancering lokaal Sportakkoord Berg en Dal, doen jullie ook mee? afbeelding nieuwsbericht

Lancering lokaal Sportakkoord Berg en Dal, doen jullie ook mee?

10 februari 2021

In de gemeente Berg en Dal wordt het Lokaal Sportakkoord gelanceerd. Uiteraard doet Uniek Sporten mee, jullie ook?
De afgelopen maanden hebben we samen met vele van jullie hard gewerkt aan het Sportakkoord. Zoveel mogelijk mensen in de gemeente Berg en Dal met plezier laten sporten en bewegen, dat was én is onze gezamenlijke uitdaging. Met gepaste trots lanceren wij middels deze video en deze brief het officiële Sportakkoord Berg en dal. We hopen dat jullie in het document de dromen herkennen en dat jullie er net zo enthousiast over zijn als wij.

Doen jullie mee?
Zonder jullie kunnen we onze gezamenlijke dromen niet realiseren. We hopen dat jullie het sport- en beweegakkoord ondersteunen en dat jullie willen helpen om één of meerdere ambities te realiseren. Doen jullie mee?

Met de ondertekening van het Sportakkoord geef je aan een actieve bijdrage te willen leveren aan de uitvoering. Dat kan zijn door gewoon mee te denken, kennis te delen, mankracht te leveren, financieel te ondersteunen of op een andere wijze die jou passend lijkt. Wil jij het akkoord ondertekenen? Ga naar de website www.geldersesportfederatie.nl/ikdoemee

Heb jij een passend initiatief?
Heb jij een goed initiatief dat aansluit op het Lokaal Sportakkoord en heb je hier bepaalde ondersteuning bij nodig? Aarzel dan niet en dien jouw voorstel in.

Heb jij nog vragen?
We kunnen ons goed voorstellen dat het sport- en beweegakkoord vragen oproept. Aarzel niet om contact op te nemen per e-mail: info@sportstimuleringbergendal.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: