Direct door naar content
Uniek Sporten aangesloten bij Lochem DOET voor beweegmaatjes afbeelding nieuwsbericht

Uniek Sporten aangesloten bij Lochem DOET voor beweegmaatjes

10 februari 2021

LochemDOET is het digitale platform waar je je als (vrijwilligers)organisatie kunt laten zien en waar vrijwilligers jou kunnen vinden. Als Uniek Sporten hebben wij ons als organisatie aangemeld. Wij kunnen daarmee oa vacatures plaatsen op de site en wellicht jou helpen aan een beweegmaatje!

Beweegmaatje

Wil je graag sporten/bewegen, maar niet alleen? Dan is een maatje misschien iets voor jou. Die kan samen met jou gaan bewegen; zwemmen, fietsen of wandelen. Een maatje is dus iemand die samen met jou gaat bewegen of mee gaat naar een sportaanbieder. Een vrijwilliger kan bijvoorbeeld ook helpen met vervoer of omkleden. Als Uniek Sporten kunnen wij jou helpen door een vacature te plaatsen op Lochem DOET.

Vrijwilliger

Hoe mooi is het om mensen met en zonder een beperking in contact te laten komen met elkaar, zodat ze samen actieve activiteiten kunnen ondernemen en een gezellig praatje kunnen maken tijdens het bewegen.

Heb je affiniteit met sporten/bewegen en mensen met een beperking? Dan zoeken we jou!
Bied jezelf aan als beweegmaatje voor iemand met een beperking.

Meer informatie

Heb je vragen dan kun je contact opnemen met de buurtsportcoach aangepast sporten Marjolijn Pezy via lochem@unieksporten.nl of 06-30571492

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: