Direct door naar content
Terugblik 'Sport Verbindt' afbeelding nieuwsbericht

Terugblik 'Sport Verbindt'

11 februari 2021

“Wat mij betreft mogen we vaker dit soort bijeenkomsten doen. Heel waardevol!”

Dit is één van de reacties naar aanleiding van de online bijeenkomst ‘Sport Verbindt’. Op maandagavond 1 februari kwamen professionals uit de sport en zorg praten over meer inclusieve sport- en beweegmogelijkheden in de regio Utrecht-West.

In kleine groepen werd er onder andere gepraat over doelgroepen die meer aandacht verdienen. De conclusie hieruit is dat het lastig is om één specifieke doelgroep aan te wijzen. Het is belangrijk dat we met zijn alle vraaggericht te werk gaan en dat we in de gaten blijven houden of het huidige sport- en beweegaanbod voldoende aansluit bij de behoeften van de bewoners. Via een warme overdracht en professionele begeleiding vergroten we de kans dat toekomstige sporters passend aanbod vinden.

Tijdens deze online bijeenkomst zijn de verbindingen versterkt en wij hopen dat we hier nu samen verder mee aan de slag kunnen gaan!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: