Direct door naar content
Start G-Golf in 's-Hertogenbosch! afbeelding nieuwsbericht

Start G-Golf in 's-Hertogenbosch!

19 februari 2021

Speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking start Burggolf Haverleij in s-Hertogenbosch dit voorjaar met G-Golf! 

Clinic

In samenwerking met Cello, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, is er een golfclinic georganiseerd, om inzicht te krijgen in de haalbaarheid van G-Golf binnen de regio en gemeente. Vanwege de grote belangstelling en enthouasiasme van deelnemers, trainers en vrijwilligers, heeft Burggolf Haverleij doorgepakt. Vanaf april kan er wekelijks onder begeleiding G-Golf beoefend worden.

Interesse?

Lijkt het je leuk om golf te leren spelen? Meld je dan snel aan! Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: pjanssen@cello-zorg.nl

Doel

De samenwerking tussen Burggolf Haverleij en Cello staat voor een drempelloos toetreden van deelnemers met een beperking binnen de golfclub. Het beleven van plezier in golf staat natuurlijk centraal, maar zeker ook het bewegen. Het golven heeft ook tot doel het behartigen en verbreden van de sportmogelijkheden voor mensen met een beperking. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: