Direct door naar content
Fietsgilde start met één-op-één-fietstochten in Breda afbeelding nieuwsbericht

Fietsgilde start met één-op-één-fietstochten in Breda

24 februari 2021

Vanaf maart start Gilde De Baronie met gratis één-op-één-fietstochten voor iedereen die het fietsen wilt oppakken maar dit liever niet alleen doet. Samen met een gids fiets je een voor jou passende route.  Onderweg is er ruimte voor een gesprek, een gezellige babbel of om in stilte te genieten.

Passende route
Na je aanmelding ontvang je bericht van een gids. Samen bespreken jullie wanneer jullie gaan fietsen, hoe lang de route gaat duren, hoe ver de route is en waar je elkaar treft. Ook als je maar één of twee uurtjes wilt gaan fietsen, ben je van harte welkom. De gidsen weten vaak een hoop interessants te vertellen over de omgeving!

Corona
Deelname aan de fietstocht is op eigen risico. We verwachten dat iedereen alle coronamaatregelen in acht neemt. Onder de huidige omstandigheden behoren sanitaire voorzieningen en pechhulp helaas niet tot dit aanbod.

Aanmelden
Wil jij graag op pad met een van de gidsen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar unieksporten@breda-actief.nl en vermeld hierin je naam + telefoonnummer. Heb je nog vragen? Bel dan naar Janine van Gurp of Claudia Rens via 076 523 35 55 of stuur een mail naar unieksporten@breda-actief.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: