Direct door naar content
Beweeg mee met Stichting Koprol of Nijmegen in Beweging afbeelding nieuwsbericht

Beweeg mee met Stichting Koprol of Nijmegen in Beweging

05 maart 2021

Ondanks de recente versoepelingen van 3 maart, is het voor velen nog steeds lastig om te sporten en bewegen. Gelukkig zijn er wel steeds meer digitale initiatieven. Zo organiseert Stichting Koprol elke maandagavond de beweegactiviteit HomeFit. En vanaf 9 maart start Nijmegen in Beweging, een tweewekelijkse beweegactiviteit op RN7.

Nijmegen in Beweging op RN7
Vanaf 9 maart is iedere dinsdag en donderdag om 11:00 uur een beweegles van vijftien minuten te zien op RN7. De lessen zijn speciaal voor mensen op leeftijd binnen regio Nijmegen en de oefeningen worden op drie verschillende niveaus aangeboden. Dit maakt het programma voor iedereen geschikt.  

Het initiatief van Nijmegen in Beweging is ontstaan vanuit een samenwerking tussen N.E.C. Maatschappelijk, HAN Sport en Bewegen, Healthy Ageing en Gemeente Nijmegen om Nijmegenaren in beweging te krijgen.

Judie van Schaijk (Buurtsportcoach gemeente Nijmegen): “Juist in deze tijd is beweging voor iedereen belangrijk, middels deze samenwerking maken we bewegen leuk vanuit de woonkamers in Nijmegen!” Trapt u 9 maart samen met ons af?

HomeFit van Stichting Koprol
Elke maandagavond om 19:00 uur organiseert Stichting Koprol een leuke beweegactiviteit. Koprol HomeFit is live te bekijken via Facebook, daarnaast kan ook live meegedaan worden via Zoom. Iedereen mag meedoen, dit kan zowel zittend als staand. Kijk voor meer informatie op website van Stichting Koprol.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: