Direct door naar content
PSV Foundation en gemeente Meierijstad lanceren PSV Passend Voetbal afbeelding nieuwsbericht

PSV Foundation en gemeente Meierijstad lanceren PSV Passend Voetbal

18 maart 2021

PSV Foundation en gemeente Meierijstad hebben een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst getekend. De verlenging van de samenwerking verbindt beide partijen tot 2024 aan elkaar.

Passend Voetbal

De vernieuwde samenwerking is gericht op Passend Sporten. Op sportaccommodatie Zuideinderpark in Schijndel gaat PSV Foundation aan de slag om Passend Sportaanbod te ontwikkelen. Enkele vormen waar op korte termijn mee gestart wordt zijn Blindenvoetbal, Amputatievoetbal, Framevoetbal en Elektrisch rolstoelvoetbal.

Op dit moment worden voorbereidingen getroffen om deelnemers te werven en de varianten verder uit te werken. Ook wordt gewerkt aan een optimaal toegankelijke accommodatie waar iedereen uit de regio naar toe kan komen om gebruik te maken van de mogelijkheden om te sporten.

Alvast aanmelden?

Mensen die mee willen doen met één van de voetbalvarianten van PSV Passend Voetbal kunnen alvast contact opnemen met Harm Oppers, coördinator van PSV Passend Voetbal. Stuur een e-mail naar h.oppers@psv.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: