Direct door naar content
Special Tennis en Special Padel in Vught afbeelding nieuwsbericht

Special Tennis en Special Padel in Vught

19 maart 2021

Nieuw aanbod Uniek Sporten in gemeente Vught

Voor mensen met autisme, een fysieke, verstandelijke en/of een psychische beperking is het vaak niet vanzelfsprekend dat zij sporten of bewegen. Vaak ervaren zij een drempel en hebben zij extra begeleiding nodig. MOVE Vught wil die drempel verlagen en zorgen voor die extra begeleiding. Om dit te realiseren werkt MOVE samen met verschillende sportaanbieders en is zij aangesloten bij het landelijke netwerk Uniek Sporten. Dit netwerk brengt onder andere het aanbod van het aangepast sporten in beeld, waardoor het voor deelnemers makkelijker wordt om een geschikte sport- of beweegactiviteit te vinden.

Special Tennis en Special Padel bij TV Bergenshuizen 

MOVE is dan ook erg blij met het initiatief van TV Bergenshuizen om Special Tennis en Special Padel aan te bieden. Met ondersteuning van MOVE wil TV Bergenshuizen ook de mensen met een beperking laten genieten van de tennissport. Het is geweldig dat hiermee het sport- en beweegaanbod in de gemeente Vught, op het gebied van aangepast sporten, wordt uitgebreid. En met Special Padel is TV Bergenshuizen zelfs één van de eerste verenigingen in Nederland die dit mooie aanbod heeft weten te realiseren.

Interesse?

Heb je interesse en wil je een keer komen kennismaken met Special Tennis of Special Padel bij TV Bergenshuizen? Neem dan contact op met één van de trainers via special@tvb.nl.

Aanbod aangepast sporten in Vught blijft groeien

MOVE Vught is erg blij dat TV Bergenshuizen, door het aanbieden van Special Tennis en Padel, het aanbod in gemeente Vught vergroot. Het is belangrijk dat iedereen kan sporten of bewegen. Maar daar zijn wel bevlogen en enthousiaste verenigingen/organisaties voor nodig die zich hiervoor willen inzetten. MOVE merkt dat dit item steeds belangrijker wordt bij de verenigingen. En verenigingen weten ook steeds vaker MOVE te vinden voor ondersteuning. Die ondersteuning loopt uiteen van het sparren in een denktank tot het ondersteunen van de activiteiten met stagiairs.

Dankzij het grote netwerk van MOVE zijn verbindingen snel gelegd en kan er op maat ondersteuning worden geboden. Heeft jouw vereniging ook interesse om Speciaal aanbod aan te bieden, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of ben je al een eind op weg en heb je een specifieke ondersteuningsvraag? Neem dan contact op met MOVE Vught via vught@unieksporten.nl.

Ben je nieuwsgierig welk aanbod er allemaal is op het gebied van aangepast sporten? Neem dan eens een kijkje op www.unieksportenbrabant.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: