Direct door naar content
Rolstoelsport in Nijmegen iets voor jou? afbeelding nieuwsbericht

Rolstoelsport in Nijmegen iets voor jou?

26 maart 2021

"Wij kijken er met spanning naar uit: elke zaterdagochtend is het in de Maartensschool een sportief feest! Door leuke spelvormen voelen we hoe fijn het is om te bewegen en andere leeftijdgenoten te ontmoeten. We hebben nieuwe vrienden gevonden en we staan versteld van wat we allemaal kunnen."

Stichting Koprol wil dat iedereen tot zijn recht komt, eenzaamheid en isolement worden recht in de ogen aangekeken. Stichting Koprol heeft de grote passie om kinderen en jongeren te zien bewegen en in alle opzichten te zien groeien.

Vind je het ook leuk om te gaan sporten met leeftijdsgenoten maar weet je nog niet wat? Kom dan eens kijken en doe mee! Of je nu wel of niet (elektrisch) rolstoel gebonden bent, je kan bij ons terecht.

Het is altijd mogelijk om drie keer gratis mee te doen, ook mag je jouw broer, zus, vriend of vriendin meenemen.

De komende tijd vinden de zaterdagochtenden plaats in de buitenlucht, maar Stichting Koprol hoopt snel weer in de sportzaal te kunnen sporten.

Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Koprol.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: