Direct door naar content
Weer starten met sport of cultuur? Het Jeugd- en Volwassenenfonds helpt! afbeelding nieuwsbericht

Weer starten met sport of cultuur? Het Jeugd- en Volwassenenfonds helpt!

07 april 2021

OLDEBROEK – Hoewel sport- en cultuuraanbieders langzaamaan weer open gaan, is direct weer meedoen niet voor iedereen vanzelfsprekend. De financiële situatie kan door de coronacrisis verslechterd zijn. In de gemeente Oldebroek geen reden om sport of cultuur aan je voorbij te laten gaan. Het Jeugd- en Volwassenenfonds biedt uitkomst!

Het Volwassenenfonds is nieuw in de gemeente Oldebroek, het is zelfs de eerste gemeente in Gelderland met zo’n fonds. De principes zijn hetzelfde als bij het Jeugdfonds: er is weinig geld om aan sport of cultuur te doen en het fonds betaalt de contributie of het lesgeld aan de aanbieder. Een professional die de situatie van het gezin kent kan een aanvraag indienen. Ook vergoedt het fonds eventueel noodzakelijke kleding of materialen.

Meedoen?

Een aanvraag bij het Volwassenenfonds en het Jeugdfonds wordt gedaan door een intermediair die actief is binnen de gemeente Oldebroek. Denk bijvoorbeeld aan een schuldhulpverlener, buurtsportcoach, medewerker Sociaal Team, leerkracht op school of een jeugdwerker.

Een overzicht van de intermediairs en meer informatie over de fondsen is te vinden via www.goedbezigoldebroek.nl.

Hebt u vragen over de fondsen, dan kunt u contact opnemen met Rudolf Huberts van Goed Bezig Oldebroek via zijn emailadres rhuberts@oldebroek.nl of telefoonnummer 06 44 928 259.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: