Direct door naar content
Vijfheerenlanden wandelt tijdens de Nationale Diabetes Challenge  afbeelding nieuwsbericht

Vijfheerenlanden wandelt tijdens de Nationale Diabetes Challenge

07 april 2021

Wandelen met de Nationale Diabetes Challenge, dat wordt vanuit ReNa Wandelsport al jaren gedaan. Helaas kon het mooie wandelevenement in 2020 vanwege het coronavirus niet doorgaan. René Nagtegaal van ReNa Wandelsport hoopt dat de Nationale Diabetes Challenge dit jaar in welke vorm dan ook door kan gaan. Hij roept alle mensen uit Vijfheerenlanden op om bij zijn wandelgroep aan te sluiten.  

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?  
De Nationale Diabetes Challenge is een landelijk beweegprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Als deelnemer wandel je samen één keer in de week door je eigen buurt. Samen wordt er ongeveer 20 weken getraind, met 25 september 2021 als afsluiting. Als deelnemer ontdek je hoe wandelen je fitter en gezonder laat voelen. Dit is een belangrijk gegeven voor iedereen, niet alleen voor diabetespatiënten. Vandaar dat deze challenge voor iedereen is die zich fit wilt voelen en het leuk vindt om in een groep te lopen. 

Wandel mee in Vijfheerenlanden 
De start van de Nationale Diabetes Challenge staat gepland op maandagavond 3 mei in Vianen. René is van plan om op maandagmiddag in Schoonrewoerd/Zederik te lopen en donderdagmiddag in Leerdam.  

Voorafgaand aan de wandelchallenge staat op maandag 19 april een online informatieavond gepland. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden via: info@renawandelsport.nl. René hoopt dat er dit jaar een mooie groep enthousiaste wandelaars aansluit, met wie gezamenlijk wordt gewerkt aan een betere gezondheid. 

Volg jij onze Facebookpagina van het samenwerkingsverband Uniek Sporten Lekstroom al? Hier vind je al het laatste nieuws op het gebied van aangepast sporten uit de regio Lekstroom. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: