Direct door naar content
De Mobilitheek is klaar voor de start! afbeelding nieuwsbericht

De Mobilitheek is klaar voor de start!

28 april 2021

Mensen uit Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg en Lansingerland die een sporthulpmiddel nodig hebben voor het sporten en/ of bewegen, maar nog niet goed weten welk hulpmiddel, kunnen vanaf nu terecht bij de Mobilitheek. Met de bewegingsagoog wordt besproken welke beweeg- en of sportactiviteiten mogelijk zijn. Aansluitend aan dit gesprek worden de hulpmiddelen getest en aangepast. Indien gewenst kan het sporthulpmiddel enige tijd geleend worden om in de thuissituatie of bij de beweegactiviteit of sportvereniging uit te proberen.

 

Afgelopen maand zijn de eerste pilotcliënten met een beperking bij de Mobilitheek in de Sportcampus Zuiderpark op bezoek geweest. Het eerste hulpmiddel is al uitgeleend en in de thuissituatie getest.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Mobilitheek, kijk dan op de website: www.mobilitheek.nl

 

De Mobilitheek is een samenwerking van: Basalt, het lectoraat technologie voor inclusief bewegen en sport van de Haagse Hogeschool, Voorall, Gemeente Den Haag, Kenniscentrum Sport & Bewegen

En is mede mogelijk gemaakt door: Fonds1818, Haagse Groenekruis Fonds, RDMobility, Medipoint, Livit en Frank Jol B.V.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: