Direct door naar content
Sporten en bewegen voor mensen met een beperking en/of chronische aandoeningen in regio Haaglanden. afbeelding nieuwsbericht

Sporten en bewegen voor mensen met een beperking en/of chronische aandoeningen in regio Haaglanden.

28 april 2021

Het Beweegloket Den Haag, onderzoekers van de Haagse Hogeschool en Kenniscentrum Sport & Bewegen zijn bezig met in kaart te brengen van de wensen en belemmeringen rondom sport en bewegen onder mensen met een beperking en/of chronische aandoening binnen regio Haaglanden. 

Door het invullen van deze vragenlijst helpt u ons om dit inzicht te verkrijgen. Het invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 15 minuten. De door u verstrekte gegevens gebruiken we voor onderzoek binnen regio Haaglanden en worden anoniem verwerkt. De vragenlijst mag ook door ouders of verzorgers ingevuld worden. 

Door onderzoek kunnen wij werken aan het wegnemen van eventuele belemmeringen in sporten en bewegen.  U kunt in de vragenlijst ook aangeven of u hulp zou willen bij het vinden van een passende sport- en of beweegactiviteit. 

Vul de vragenlijst in via de volgende link: https://forms.office.com/r/QMQQXQpXut

Alvast hartelijk bedankt voor uw deelname!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: