Direct door naar content
Racerunning Utrecht gaat van start!  afbeelding nieuwsbericht

Racerunning Utrecht gaat van start!

07 mei 2021

Vanaf 20 mei starten we met RaceRunning in Utrecht op de Atletiekbaan Maarschalkerweerd.

RaceRunning is vanaf nu een vast onderdeel van ons atletiekaanbod. De trainingsavond is donderdag van 17-18 uur op Atletiekbaan Maarschalkerweerd, Mytylweg 79 te Utrecht. Alle informatie over racerunning houden we bij op onze website van Phoenix. 
Een Racerunner is een driewielig loopframe zonder pedalen en met een borststeun en stuur. Kinderen en volwassenen met een lichamelijke beperking kunnen zich hiermee voortbewegen door te lopen of te rennen. En dat allemaal op een prachtige atletiekbaan, heerlijk buiten in het groen. Begeleid door ervaren en opgeleide trainers.Voorlopig starten wij met trainingen voor kinderen en jongeren tot 18 jaar met een lichamelijke beperking. Mogelijk dat bij voldoende belangstelling ook een volwassenen groep later van start gaat. Klik hier voor de flyer RaceRunning Utrecht. 

Denkt u dat dit interessant kan zijn voor uw kind of een kind uit uw omgeving? Vindt u het leuk om op andere wijze betrokken te zijn of wilt u meehelpen? Aarzel dan niet, stuur een e-mail naar racerunning@U-Track.nl

Is er interesse maar is de donderdag absoluut een onmogelijkheid laat dat ons weten. Mogelijk dat er dan op een andere dag of op een ander tijdstip of bij andere verenigingen in de regio mogelijkheden zijn.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: