Direct door naar content
Beweeg mee, met Beweeg ID: Koningsland Rheden doet nieuwe energie op afbeelding nieuwsbericht

Beweeg mee, met Beweeg ID: Koningsland Rheden doet nieuwe energie op

26 mei 2021

Uniek Sporten regio Arnhem heeft een beweegID kist met materialen van Nijha aangeschaft om uit te lenen aan woongroepen, dagbesteding en zorgcentra. Het is goed om juist in deze periode iedereen in beweging te houden. Met deze BeweegID kist wil Uniek Sporten de vrijwilligers en verzorgenden graag ondersteunen om weer nieuwe energie op te doen. Zij kunnen met het spelmateriaal en de laagdrempelige instructiekaarten de doelgroep activeren om weer op gepaste afstand samen te komen en dit bewegend aan tafel of buiten te doen.

Siza locatie Koningsland in Rheden is één van de eerste locaties waaraan deze box in de regio Arnhem wordt uitgeleend. Na een enthousiaste kennismaking met begeleider Judith Dousi heeft de locatie de box voor 2 weken gratis geleend. Met onder andere foamballen, pittenzakken, touwen en ballonballen konden de bewoners zo’n 84 spellen uitvoeren. Hierdoor kon de locatie weer ‘nieuwe energie’ opdoen door beweging en ontmoeting. Judith was hierbij vooral te spreken over de inspirerende leskaarten die makkelijk zijn te realiseren.

Ook geïnteresseerd in de beweegID box voor uw woongroep, dagbesteding of zorgcentra? Neem dan contact op via regioarnhem@unieksporten.nl. In overleg wordt er gekeken op welk moment u de kist voor 2 à 3 weken gratis kan lenen.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: